top of page
Zoeken

Diplomata Biscuits

Bijgewerkt op: 29 nov. 2021

Diplomata Biscuits maakt krokante, knapperige crackers met een minimum aan ingrediënten en een maximum aan smaak.





De basis is altijd hetzelfde!

De bakkers mixen, tarwebloem, zeezout uit Aveiro, water en plantaardige margarine en hier worden fijne smaaktoetsen aan toegevoegd. Deze weinige ingrediënten vormen de basis van de vegan crackers.

Vetarm, geen gist, geen toegevoegde suikers, geen kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Ze zijn absoluut een voedzamer alternatief in vergelijking met conventionele en industriële koekjes.


Je kan ze eindeloos combineren met kazen, confituur, charcuterie, aperodips, ...


Ambachtelijke productie

"Diplomata Biscuit bevordert de kwaliteit van natuurlijke producten. Wij geloven in een terugkeer naar eenvoud."

Om iets meer te weten te komen over Diplomata Biscuit moet je naar Recife (Brazilië) reizen, waar deze familie van Portugese afkomst al vele jaren een bakkerijbedrijf heeft.


Daar was de middagsnack, en soms ook de ontbijtsnack :), crackers uit de productie. Ze werden gecombineerd met kwark en vergezeld van smoothies. Er werd veel gereisd tussen Portugal en Brazilië en de crackers vergezelden hen op de trips.


Zo ontstond de goesting om ook in Portugal crackers te produceren.

Maar, in het proces werd de cracker opnieuw gedefinieerd. Natuurlijker, gezonder, zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen, met weinig ingrediënten en met veel liefde voor dieren.


Ze hebben zeven VEGAN'S-types gemaakt, telkens licht verschillend accenten.



Geen additieven

"Enkel meel, water, zout, tijd ...."




18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Saboreal

bottom of page