top of page

Over ons

Wij zijn Steve en Joke. wonend in Beselare en al jaren Lisboa en Silvercoast lovers. 
Een kleine tien jaar geleden deden we met de kinderen tijdens de kerstperiode een citytrip Lissabon . Overdag verkenden we onder een heerlijkse winterzon de verschillende stadswijken. 's Avonds schoven we aan tafel in één van de talrijke restaurantjes. De weken en maanden erna bleef Portugal in onze gesprekken en in onze gedachten naar boven komen. We beslisten dan ook om er een jaarlijkse trip van de maken. Al snel volgde Oscar en trokken we van zodra we konden erop uit naar de zilverkust. 

Met de tijd groeide ook de goesting om ook iets uit te bouwen met onze kennis van de streek. 

We leren al  een 3-tal  jaar Portugees (não é fácil :-) ) en startten in 2021 gostinho op. gostinho betekent 'een proevertje'

Met gostinho willen we België laten kennismaken met lokale Portugese heerlijkheden. 

Onze start maakten we met wijnen uit de Lisboa wijnregio. Wijnen die we zelf selecteren bij familiebedrijven met respect voor het terroir en de kwaliteit. Ondertussen hebben we ons gamma al uitgebreid met de handgemaakte Petiscadas van Saboreal , vegan crackers van Diplomata Biscuits en flor de sal uit Rio Maior.

Verken onze site om de producten te ontdekken, contacteer ons voor meer info!

60-108A7076.jpg

Steve en Joke volgen intussen hun 2de jaar sommelier. Zo kunnen we jullie nog beter bijstaan bij het kiezen van de wijn. We geven dan ook heel graag een wijntasting bij jullie thuis , of bij jullie vereniging, vriendenkring. Contacteer ons voor meer informatie.

bottom of page