top of page

Over ons

Wij zijn Steve en Joke. wonend in Beselare en al jaren Lisboa en Silvercoast lovers. 
Een kleine tien jaar geleden deden we met de kinderen tijdens de kerstperiode een citytrip Lissabon . Overdag verkenden we onder een heerlijkse winterzon de verschillende stadswijken. 's Avonds schoven we aan tafel in één van de talrijke restaurantjes. De weken en maanden erna bleef Portugal in onze gesprekken en in onze gedachten naar boven komen. We beslisten dan ook om er een jaarlijkse trip van de maken. Al snel volgde Oscar en trokken we van zodra we konden erop uit naar de zilverkust. 

Met de tijd groeide ook de goesting om ook iets uit te bouwen met onze kennis van de streek. 

We leren al  een 3-tal  jaar Portugees (não é fácil :-) ) en startten in 2020 Gostinho op. Gostinho betekent 'een proevertje'

Met Gostinho willen we België laten kennismaken met lokale Portugese heerlijkheden. 

Onze start maakten we met wijnen uit de Lisboa wijnregio. Wijnen die we zelf selecteren bij familiebedrijven met respect voor het terroir en de kwaliteit. Ondertussen hebben we ons gamma al uitgebreid met de handgemaakte Petiscadas van Saboreal en de vegan crackers van Diplomata Biscuits.

Verken onze site om de producten te ontdekken, contacteer ons voor meer info!

Louise.jpg

Louise is onze sommelier in-spe!

Met een passie voor wijnen en gastronomie selecteert ze mee onze nieuwe wijnen en stelt deze ook voor bij onze Belgische gastronomische klanten.

Samen verzorgen we Portugese tastings bij Gostinho of op locatie.

bottom of page